California Tan Selvbruner

7918824 orig

 

 

 

California Tan er ubetinget verdens største producent af bruningssystemer og produkter til UV-fri selvbruning. Firmaet bag, New Sunshine, har alene i USA en markedsandet på over 80%.

Med et bredt produktsortiment, der indeholder alt lige fra markedets mest omfattende hjemmebehandlingsserie og en lang række professionelle klinikprodukter til professionelle spraybehandlinger, har California Tan placeret sig som en af verdens mest anerkendte producenter, når det gælder kvalitet, effekt og kundetilfredshed.

Uanset om du vælger en behandling hos din foretrukne Spray Tan Stylist eller du påfører dig California Tan selvbruningsprodukter til hjemmebrug, så giver California Tan ikke  kun huden til at få en flot kulør, den efterlades også velplejet og fugtet. California Tan's produkter er effektivt brunende og plejende produkter til en konkurrencedygtig pris.

California Tan distribueres udelukkende via professionelle klinikker og saloner.

720x400 cts3

 

 

 

CND Rescue RXx

pnb march tiles rescuerxxCND RescueRXx™ er en ny og innovativ keratinbehandling, der er designet til effektivt at reparere ødelagte negle. Har du eksempelvis hvide pletter, negle der skiller sig i lag, negle der flækker eller knækker, så er dette produkt til dig.

Din egen negl består hovedsageligt af keratin, det samme protein som dit hår. Ligesom håret, så kan negle miste sin styrke, blive slidt og knække. Løsningen er at behandle neglene ligeså godt som dit hår.
CND SolarOil™ bruger du måske allerede. Denne kvalitetsolie bruges til at holde neglene sunde og gennemfugtede. Ovennævnte skader kan ikke altid løses med CND SolarOil™ og her kommer CND RescueRXx™ ind i billedet. Betragt CND RescueRXx™ som den intense hårmaske og CND SolarOil™ som en daglig balsam.

CND RescueRXx™ fungerer ved at deponere sit indhold af keratin i revner, buler, afskalning, splitning og i ”huller” som hvide pletter. Allerede efter 1 uges brug er der synlige resultater og efter 4 uger er tilstanden tydeligt forbedret.

CND RescueRXx™ består af 3 vigtige ingredienser:

Keratinprotein: Opløste naturlige keratinproteiner (udvundet af uld) binder til den naturlige negl, for dermed at styrke neglepladen.
Jojobaolie: En let gennemtrængende olie, der plejer neglepladen og den omkringliggende hud og videregiver sine fugtgivende egenskaber.
Sød mandelolie: Fugter og blødgør neglen, så den bevarer sin fleksibilitet og modstandsdygtighed.

Brugsanvisning:
Ryst grundigt før brug. Påfør på neglens overflade ligesom en neglelak. Lad CND RescueRXx™ trænge ind og masser det ind i neglen. Afslut med CND SolarOil™ for optimalt resultat. Påfør 2-3 gange om dagen.

Elizabeth Arden PRO

Elizabeth Arden PRO

Elizabeth Arden PRO er en ny, professionel hudplejeserie. 

Forskningssamarbejdet mellem et af verdens mest vel etablerede og kendte kosmetikfirmaer, Elizabeth Arden, og en af verdens mest innovative og ledende hudplejeforskere, Joe Lewis, har resulteret i en ny generations cosmeceuticals: Elizabeth Arden PRO. Denne banebrydende cosmeceutical-serien er baseret på kliniske studier og Skin Health & Beauty Pyramid™. Tanken bag Elizabeth Arden PRO er, at tilbyde enkle, effektive hudplejerutiner og løsninger for forskellige hudtilstande med udgangspunkt i Skin Health & Beauty Pyramid™.

 Dette giver en dramatisk forenkling ved valg af produkter i et overfyldt, forvirrende marked med et stigende antal nye teknologier, ingredienser og påstande.

Produktsortiment
Elizabeth Arden PRO tilbyder, i tillæg til forstærkende produkter til alle hudtyper, produkter til følgende fem hudtilstande:

  • Korrigerende
  • Lysnende
  • Anti-age
  • Fugtgivende
  • Sensitiv

Effektive klinikbehandlinger er også en del af denne nye, innovative serie. Professionelle kemiske peelinger forbedrer de vigtigste problemområder i huden, og er konstrueret til hurtige og synlige resultater uden irritation. 

 

ea pro fitured Perfecting-Minerals