Dermapen

Ny behandling i klinikken 

Hvad er en Dermapen-behandling?

Dermapen er det mest avancerede microneedlingværktøj på markedet, og behandlingerne er hurtige og sikre med meget gode resultater. Dermapen benytter 16 sterile engangsnåle til at lave 1920 huller i huden pr. sekund med en automatisk vibrerende funktion. Når Dermapen bevæges henover hudens ydre stimuleres nyproduktion af naturligt kollagen, samtidig med at der skabes mikrokanaler i huden. Kanalerne øger hudens evne til at optage næringsstoffer og fugt. Dermed sikres et effektivt optag af behandlingspræparater dybt nede i huden ligesom hudens produktion af naturlige komponenter øges. Hudens struktur forbedres og forynges, både hvad angår det øverste hudlag og dybere nede i dermis.

Dermapens kollagenstumulerende effekt kan sammenlignes med fraktioneret laserbehandling men uden bivirkninger og med kort restitutionstid.

Til forskel fra traditionelle såkalte dermaroller foråsager Dermapen mindre traume i huden og minimal skade på epidermis, hvilket betyder mindre smerte og ubehag. Dette gør Dermapen til en meget sikker og effektiv behandlingsform. Sterile engangsnåle eliminerer risikoen for smittespredning, mens den justerbare nåldybde tillader en behandling tilpasset til dine individuelle behov.

Dermapen er så avanceret, at den endda kan anvendes uden risiko på følsomme og svært tilgænglige områder såsom rundt om øjnene, på læberne og næsen. Endvidere giver Dermapen fine resultater på kroppen som fx mave og Lår ved behandling for strækmærker.

Din behandler vurderer din hud og behandlingsområdet og vil derefter anbefale dig en individuelt tilpasset behandlingsplan.

Gør det ondt?

En behandling med Dermapen kan godt mærkes, men er i udgangspunktet smertefri, hvilket gør det unødvendigt at benytte bedøvende creme.

Bør jeg forberede min hud inden en Dermapen-behandling?

For at opnå bedste resultat anbefaler vi at anvende de anbefalede Dp Dermaceuticals produkter ca. 2-3 uger inden behandling. Produkterne er udviklet specielt til anvendelse i forbindelse med microneedling. 

Serien er skabt i samarbejde med hudlæger og specialister og indeholder højkvalitetsingredienser, som sikrer at huden får den næring, beskyttelse og modstandskraft, som den behøver for at opnå det bedste resultat før, under og efter Dermapen behandling. De samme produkter anvendes som "mesoglides" ved behandling for at opnå yderligere behandlingseffektivitet.

Produkterne er sikre og støttes af tusindvis af Dermapen-behandlere over hele verden. Dp Dermaceuticals-serien består af renseprodukter, eksfoliering, serum, lotion, fugtighedscremer, anti-agecremer, ansigtsmasker, samt en plejende foundation med spf.

Hvor mange behandlinger anbefales for glans/opfriskning, hudforyngelse og ar? (Alm vejledning)

Glans/opfriskning       ved behov          2-4 ugers mellemrum 

Hudforyngelse        3-6 behandlinger   6-8 ugers mellemrum 

Ar efter akne           4-8 behandlinger   6-8 ugers mellemrum 

Hudbristninger       4-8 behandlinger   6-8 ugers mellemrum 

Pigmentering         4-6 behandlinger   6-8 ugers mellemrum 

Hvor hurtigt efter fyller eller botoxinjektioner kan jeg få foretaget en Dermapen-behandling?

Det anbefales at du venter mindst to uger efter injektioner, sådan så eventuelle blåmærker mm er stabiliseret.

Hvornår ser jeg resultat?

Som regel ser man resultater allerede efter den første behandling. Mere varige resultater vil komme efter fire til seks behandlinger (udført med to til otte ugers mellemrum). Din huds tilstand forbedres i løbet af seks til tolv måneder efter en kur bestående af behandlinger og i kombination med anbefalede hudplejeprodukter. Behandlingsresultatet afhænger af din huds alder og hudens efterfølgende pleje.

Hvor lang er restitutionstiden efter en behandling?

Du kan opleve rødme i ansigtet op til 48 timer efter behandling. De fleste kan genoptage normale daglige aktiviteter umiddelbart efter behandling. Behandlingen afsluttes med at Cover Recover, en beskyttende og plejende foundation fra Dp Dermaceuticals, påføres ansigtet, som udjevner hudtonen.