Ansigtsbehandlinger

Hos Lene Yde Fod- og hudpleje anvender vi 2 luksuriøse hudpleje systemer som begge er uden parabener, tilsætningsstoffer og syntetiske parfumer.

 • DECLÉOR - MARKEDETS RENESTE OG MEST DYBDEVIRKENDE PRODUKTER MED DYBDEVIRKENDE PLANTEESSENSER. Decléor er eksperten indenfor aromaterapi i hudpleje, dvs. brug af koncentrerede aromatiske planteessenser. Decléor skiller sig dermed ud fra alle serier på markedet ved at bruge usædvanlige høje koncentrationer af aktive planteingredienser og aromatiske planteessenser i deres produkter. De unikke planteessenser er, i modsætning til de fleste ingredienser, i stand til, at trænge ned i huden og balancere huden i dybden. Dette er årsagen til, at Decléor er kendt for, at give synlige effekter på de forskellige hudtyper og hudproblemer.
  Essenserne kaldes også planternes energier, da små mængder essenser effektivt kan påvirke processer i huden og kroppens egne vitale energier. Brug af planteessenser i optimale koncentrationer kræver derfor omfattende forskning og kompetence. Begge dele findes i rigt mål i Decléors laboratorie i Paris, der siden 1974 har forsket i brugen af aromaterapi i hudpleje.


  DE MEST NATURLIGE PRODUKTER PÅ MARKEDET
  De aromatiske planteessenser har også konserverende egenskaber hvilket betyder, at Decléors produkter ikke behøver kunstige konserveringsmidler eller kun har tilsætninger i minimale mængder. Produkterne indeholder ej heller kunstig parfume, da de aromatiske essenser giver produkterne en naturlig duft af planter.
  Høj kvalitet og gode resultater har gjort Decléor til den førende serie i hudplejeklinikker og spaer, både i Skandinavien og internationalt.

 • Elizabeth Arden PRO er en ny, professionel hudplejeserie.
  Forskningssamarbejdet mellem et af verdens mest veletablerede og kendte kosmetikfirmaer, Elizabeth Arden, og en af verdens mest innovative og ledende hudplejeforskere, Joe Lewis, har resulteret i en ny generations cosmeceuticals: Elizabeth Arden PRO. Denne banebrydende cosmeceutical-serie er baseret på kliniske studier og Skin Health & Beauty Pyramid™. Tanken bag Elizabeth Arden PRO er at tilbyde enkle effektive hudplejerutiner og løsninger for forskellige hudtilstande med udgangspunkt i Skin Health & Beauty Pyramid™.
  Dette giver en dramatisk forenkling ved valg af produkter i et overfyldt, forvirrende marked med et stigende antal nye teknologier, ingredienser og påstande.

  Elizabeth Arden PRO tilbyder, i tillæg til forstærkende produkter til alle hudtyper, produkter til følgende fem hudtilstande:
  • Korrigerende
  • Lysnende
  • Anti-age
  • Fugtgivende
  • Sensitiv

  Effektive klinikbehandlinger er også en del af denne nye, innovative serie. Professionel kemisk peeling forbedrer de vigtigste problemområder i huden og er konstrueret til hurtige og synlige resultater uden irritation.

  Hydrating Peel Gel 30%: Består af en kraftig, effektiv kombination af antiage- og fugtgivende ingredienser, som mælkesyre (AHA), glykolsyre (AHA) og salicylsyre (BHA) samt antioxidanter, der forbedrer hudens fugtniveau og giver en frisk, sund og strålende hud.

Ren forkælelse - ansigtsbehandling (ca. 90 min). Afslappende nakke-, skulder-og rygmassage, afrensning, hudanalyse, peeling og damp, udrensning af urenheder, ansigts-, hals- og nakkemassage, fugt og/eller rensemaske, plejende håndmassage, serum, øjen og dagcreme, let make-up.

Klassisk ansigtsbehandling (ca. 75 min). Afrensning, hudanalyse, retning af bryn, peeling, damp, fjernelse af urenheder, massage, maske og dagcreme, let make-up.

Decléor ansigtsbehandling (ca. 75 min). Rygmassage, afrensning, hudanalyse, peeling, aromapressur, aromadrænage, aromatisk ansigtsmassage, maske, hånd- og armmassage, serum, øjen- og dagcreme, let make-up.

Decléor ansigtsbehandling (ca. 40 min). Afrens, hudanalyse, peeling, aromapressur, aromadrænage, aromatisk ansigtsmassage, maske, øjen- og dagcreme, let make-up.

Aroma Massage - med Decléor (ca. 45 min). Behagelig massage til ansigt, skuldre og ryg der inkluderer afrens, peeling, trykpunktsmassage og drænage, med brug af Decléors unikke dybdevirkende og effektive 100% plantearomatiske aromaessenser og balmer tilpasset din hudtype. 

Elizabeth Arden PRO, 30% pensling (ca. 30 min). Det nye og revolutionerede Hudplejekoncept Elizabeth Arden PRO, som er udarbejdet med de bedste og mest dybdevirkende ingredienser. Du vil efter en pensling og med kun ganske få dages hjemmepleje se og opleve en mærkbar forskel og forbedring i din hud. Huden exfolieres, genopbygges og fornyes så det virkelig kan mærkes og ses! Man vil se en opklaring i huden med det samme. Man kan få en behandlingskur med én behandling pr. uge. Kom i god tid da der skal udfyldes kartotekskort først. Vi vil også fortælle dig om Elizabeth Arden PRO Skincare Strategy med "The Skin Health & Beauty Pyramid". Blandt en af produkterne fra Elizabeth Arden PRO er antiage-produkter "Triple Action Protector SPF 50 (TAP 50)" som er udnævnt til både at kunne forbygge og reducucere effekten af solskader forbundet med ældning af huden og ikke-melanom (begyndende) hudkræft. Et fantastisk produkt som både fugter, tilfører antioxidanter og beskytter. 6. behandling er gratis ved et kurforløb over 6 uger. 

Beskrivelse Varighed (ca.) Pris (kr.)
Ren forkælelse - ansigtsbehandling 90 minutter 800,-
Klassisk ansigtsbehandling 75 minutter 590,-
Decléor luksus ansigtsbehandling 75 minutter 590,-
Decléor ansigtsbehandling 40 minutter 395,-
Aroma Massage - med Decléor 40 minutter 395,-
Elizabeth Arden PRO, 30% pensling 30 minutter 495,-