Ansigtsbehandlinger

En ansigtsbehandling hos os, giver dig mulighed for en behandling, som er tilpasset netop din hud. Behandlingerne er nøje valgt, ud fra hudtype og hudtilstand. Om du har problemer med din hud eller blot ønsker forkælelse, finder vi den rette behandling til dig.

Vi bestræber os på, at en ansigtsbehandling hos os, er et sted hvor du kan sætte hverdagen på pause, slippe dine bekymringer og sætte dig selv først. Her er der tid nok, og du kan trække vejret dybt, og overgive dig fuldt til nærværende og kompetente hænder.

Vi ønsker, at opnå de bedste resultater i vores ansigtsbehandlinger, derfor arbejder vi med Cosmecuticals. Cosmecuticals er hudpleje produkter, der er særlige virksomme. De er udformet, til at forstå hudens komplekse kommunikationssystem. 

PRIORI er skabt med en helt klar forståelse for hudens naturlige behov i løbet af dagen. Samtlige PRIORI produkter har flere-lags-ingrediens teknologi, der leverer en perfekt balance imellem de essentielle næringsstoffer og de avancerede aktive stoffer. Denne nye videnskab muliggør nu, at din hud kan trække nøjagtig det til sig, som den har brug for, nøjagtig når den har brug for det. Her kan du forvente maximale fordele, hvilket resulterer i, at din hud får præcis det den har brug for, når den har brug for det. – Dette er adaptiv Hudpleje.

Skinbetter Science™ blev grundlagt i USA i 2015 og sætter nu en helt ny standard indenfor professionel hudpleje. Fokus er de kliniske sikre resultater og klienternes oplevelser, samtidigt med, at de gennem banebrydende teknikker leverer videnskabeligt avancerede formler i deres produktsortiment. Skinbetter Science™ er til udvalgte Klinikker og Dermatologer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.

Skinbetter science™ produkter er skabt og udviklet med målrettet forskning for at give reelle resultater.
Ud over at levere videnskabeligt avancerede produkter, har Skinbetter Science™ en ukompliceret tilgang til hudpleje.

Et produkt kan give bemærkelsesværdige resultater – to til tre produkter kan ændre måden hvorpå du oplever din hud.

Ren forkælelse (ca. 45 min). Afrensning, hudanalyse, peeling, aromatisk massage af ansigt, nakke og skuldre, maske, øjen- og dagcreme, let make-up.

Ren forkælelse luksus (ca. 75 min). Afslappende rygmassage, afrensning, hudanalyse, peeling, aromatisk massage af ansigt, nakke og skuldre, maske, hånd- og armmassage, øjen- og dagcreme, let make-up.

Klassisk dybderens m/damp (ca. 75 min). Afrensning, hudanalyse, retning af bryn, peeling, damp, fjernelse af urenheder, ansigtsmassage, maske, øjen- og dagcreme, let make-up.

Luksus dybderens m/damp (ca. 90 min)Afslappende rygmassage, afrensning, hudanalyse, retning af bryn, peeling, damp, fjernelse af urenheder, massage af ansigt, nakke og skuldre, maske, hånd og armmassage, serum, øjen- og dagcreme, let make-up.

Udrensning m/damp (ca. 50min) Afrensning, hudanalyse, peeling, damp, fjernelse af urenheder, maske, øjen- og dagcreme

Priori 30% pensling (ca. 30 min). Priori penslingerne frembringer en smuk og sund glød til huden. Penslingerne virker sammentrækkende på porestørrelsen. Udjævner mørke pigmenteringer og giver en mere ensartet teint. Priori penslingerne og hjemmeplejeprodukterne fra denne serie, er specielt et fantastisk valg til dig der lider af fedtet og uren hud med tilstopninger og acne udbrud.

Dermapen (fra ca. 60min) Er det mest avancerede microneedlingværktøj på markedet og behandlingerne er hurtige og med meget gode resultater. Dermapen benytter 16 sterile engangsnåler til at lave 1920 huller i huden pr. sekund med en automatisk vibrerende funktion. afrensning, exfoliering, microneedling, maske, creme, cover recover spf 50 dækkende creme

Beskrivelse Varighed (ca.) Pris (kr.)
Ren forkælelse 40 minutter 495,-
Ren forkælelse luksus 70 minutter 695,-
Klassisk dybderens m/damp 70 minutter 695,-
Luksus dybderens m/damp 90 minutter 895,-
Udrensning m/damp 50 minutter 595,-
Priori  pensling 35 minutter 650,-
Dermapen ansigt 60 minutter 1595,-
Dermapen ansigt og hals 75 minutter 2195,-
Dermapen ansigt, hals og bryst 75 minutter 2795,-