Ansigtsbehandlinger

Forkæl dig selv eller en du holder af med en ansigtsbehandling. En ansigtsbehandling vil være godt til enhver hud, vi anpasser produkterne efter hudtype og vil altid give den optimale behandling tilpasset kunden. En ansigtsbehandling er rensende og vil give ny glans og glød til en grå og livløs hud. Vi bruger ansigtsmassage i hver behandling der øger blodcirkulationen til huden og udskillelsen af affaldsstoffer. Har du urenheder i huden anbefaler vi en klassisk behandling.

Vi bruger 2 forskellige hudpleje systemer som begge er uden parabener, tilsætningsstoffer og syntetiske parfumer.

  • DECLÉOR - Markedets reneste og mest dybdevirkense produkter med dybdevirkende planteessenser.

    Decléor er eksperten indenfor aromaterapi i hudpleje, dvs. brug af koncentrerede aromatiske planteessenser. Decléor skiller sig dermed ud fra alle serier på markedet ved at bruge usædvanlige høje koncentrationer af aktive planteingredienser og aromatiske planteessenser i deres produkter. De unikke planteessenser er, i modsætning til de fleste ingredienser, i stand til, at trænge ned i huden og balancere huden i dybden. Dette er årsagen til, at Decléor er kendt for, at give synlige effekter på de forskellige hudtyper og hudproblemer.

  • Elizabeth Arden PRO er en ny, professionel hudplejeserie.

    Elizabeth Arden PRO produkter indeholder frugtsyre hvilket er med på at give fantastiske resultater på pigmentforandringer, rynker og andre hudtilstander. Det er hudplejeforskeren Joe Lewis der står bag denne banebrydende serie som hører til cosmecuticals, hvilket betyr at et kosmetiskt og medicinsk produkt mødes i et produkt. Hudplejeserien er baseret på unikke patenterede ingredienser og banebrydende kliniske studier.

    Effektive klinikbehandlinger er også en del af denne nye, innovative serie. Professionel kemisk peeling forbedrer de vigtigste problemområder i huden og er konstrueret til hurtige og synlige resultater uden irritation, der vi bruger en Hydrating Peel Gel 30%, der består af en kraftig, effektiv kombination af antiage- og fugtgivende ingredienser, som mælkesyre (AHA), glykolsyre (AHA) og salicylsyre (BHA) samt antioxidanter, der forbedrer hudens fugtniveau og giver en frisk, sund og strålende hud.

Afslappende ansigtsbehandling (ca. 45 min). Afrensning, hudanalyse, peeling, aromapressur, aromadrænage, aromatisk ansigtsmassage, maske, øjen- og dagcreme, let make-up.

Afslappende luksus ansigtsbehandling (ca. 75 min). Afslappende nakke-, skulder-og rygmassage, afrensning, hudanalyse, peeling, aromapressur, aromadrænage, aromatisk ansigtsmassage, maske, hånd- og armmassage, øjen- og dagcreme, let make-up.

Klassisk ansigtsbehandling (ca. 75 min). Afrensning, hudanalyse, retning af bryn, peeling, damp, fjernelse af urenheder, massage, maske, øjen- og dagcreme, let make-up.

Ren forkælelse - ansigtsbehandling (ca. 90 min). Afslappende nakke-, skulder-og rygmassage, afrensning, hudanalyse, peeling og damp, udrensning af urenheder, ansigts-, hals- og nakkemassage, fugt og/eller rensemaske, plejende håndmassage, serum, øjen og dagcreme, let make-up.

Aroma Massage (ca. 45 min). Behagelig massage til ansigt, skuldre og ryg der inkluderer afrensning, peeling, trykpunktsmassage og drænage, med brug af Decléors unikke dybdevirkende og effektive 100% plantearomatiske aromaessenser og balmer tilpasset din hudtype. 

Elizabeth Arden PRO, 30% pensling (ca. 30 min). Du vil efter en frugtsyrebehandling og med kun ganske få dages hjemmepleje se og opleve en mærkbar forskel og forbedring i din hud. Huden exfolieres, genopbygges og fornyes så det virkelig kan mærkes og ses! Huden bliver blødere og fastere og man får glød og glans til huden. Huden afrenses og herefter får du en 30% peeling lagt på huden i 3 minutter som derefter renses af og der kommer serum og dagcreme på. 

Beskrivelse Varighed (ca.) Pris (kr.)
Ren forkælelse - ansigtsbehandling 90 minutter 800,-
Klassisk ansigtsbehandling 75 minutter 590,-
Afslappende luksus ansigtsbehandling 75 minutter 590,-
Afslappende ansigtsbehandling 45 minutter 395,-
Aroma Massage 45 minutter 395,-
Elizabeth Arden PRO, 30% pensling 30 minutter 495,-