Neglebehandlinger

Hænderne er dit visitkort. Det man lægger mærke til, som noget af det første, når man møder et nyt menneske. Få velplejede hænder med de lækre produkter fra CND.

Quick Manicure. Neglebånd bliver fjernet, neglene files i facon og neglen poleres op, samt plejende negleolie.

Manicure. Blødgørende og plejende håndbad, filing af negle, skub af neglebånd og dødt væv fjernes, neglene poleres op og der afsluttes med massage af hånd og underarm, samt plejende fugtcreme og negleolie.

Spa Manicure. Blødgørende og plejende håndbad, filing af negle, skub af neglebånd og dødt væv fjernes, peeling og massage af hånd og underarm, blødgørende og fugtgivende maske samt 'shampoo og balsam' til neglen, neglene poleres op og der afsluttes med fugtcreme.

Shellac. Shellac er en helt igennem genial og gennemtænkt fusion mellem lak og gelé. Shellac er innovativ og en ny måde at tænke lak på. Et patenteret UV3 teknologisk gennembrud. Shellac kombinerer den hurtige og nemme påføringsteknik fra lakken med det stærke og holdbare resultat fra geléen. Så sig farvel til lang tørre tid, ridser og krakeleringer og sig goddag til 14 dages fantastisk high gloss shine. Du bliver fuldstændig afhængig! Shellac kan laves på både hænder og fødder.

Beskrivelse Varighed (ca.) Pris (kr.)
Quick Manicure 30 minutter 250,-
Manicure 45 minutter 385,-
Spa Manicure 60 minutter 495,- 
Shellac inkl. minimanucire/pedicure, 1 farve 45 minutter 400,-
Shellac inkl. minimanucire/pedicure, fransk 50 minutter 450,-
Incl. forstærkning med Brisa lite 75,-
Aftagning af Shellac ifb. med behandling 25 minutter  150,-
Shellac ifb. med en fodbehandling, 1 farve 20 minutter 195,-
Shellac ifb. med en fodbehandling, fransk 25 minutter 295,-