Make-up

Make-up til hverdag og fest med bareMinerals. Forkæl dig selv med en professionel make-up og få nye make-up tips.

Det bedste resultat opnåes ved at få rettet og farvet brynene, samt farvet vipperne inden en makeover. Velplejede bryn er et must, hvis du vil ha´ lagt et naturligt og smuk make-up. At få plukket og formet sine bryn løfter ansigtet og giver det mere karakter. En efterfølgende farvning i en nuance der passer til dig, fremhæver resultatet yderligere. Farvning af vipper giver en visuel fornemmelse af tættere og længere vipper.

Bare Minerals. Alt begyndte i 1970’erne, da Bare Escentuals bad en gruppe kvinder forestille sig en makeup, der skulle få dem til at ændre deres syn på makeup og deres hud. De blev opmuntret til at prøve noget, der var anderledes end alt andet de tidligere havde set: En makeup der faktisk er god for huden.  Bare Minerals Foundations, som var startskuddet for mineralmakeuprevolutionen, indeholder rene mineraler og arbejder med huden, ikke mod den. Flere af mineralerne har plejende egenskaber og modvirker tør hud, hudirritationer samt ældning af huden takket være solbeskyttelsen. Produkterne passer til alle hudtyper til og med sensitiv eller uren hud. Bare Minerals er en komplet makeupserie. Produkterne er baseret på 100% naturlige mineraler og indeholder derfor ikke konserveringsmidler, parfume, emulgatorer, mineralske olier, kunstige farvestoffer, parabener eller andre kemiske stoffer, der kan give sensitiv eller uren hud. Produkterne er ikke testet på dyr. Med et fantastisk farvespekter og banebrydende serier har Bare Escentuals gjort sig fortjent til titlen som skønhedspioner.

Vejledning i make-up. Kunne du godt tænke dig make-up fra Bare Minerals, anbefaler vi en prøvemake-up inkl. vejledning inden du køber. Prisen refunderes ved køb af produkter.

Beskrivelse Varighed (ca.) Pris (kr.)
Aften make-up / Galla 45 minutter 495,-
Dag make-up / Let make-up vejledning 25 minutter 300,-